Clubhuis

Ons clubhuis ligt rustig gelegen in een park aan de rand van het dorp, aan het water dat Binnenmaas heet.
De Binnenmaas is een 8 kilometer lang en 300 meter breed meer waar in totaal 4 dorpen aan liggen. Het clubhuis is gebouwd in 1959 door eigen leden en gedoopt als ” ’t van Praethuis”.
Voor het clubhuis ligt een grasveld met totale opp. van 500m², wat doorloopt naar achteren waar ook nog 200m² gras ligt.

Het clubhuis heeft een “ster” vorm en is als volgt ingedeeld:

Centrale zaal

Een centrale zaal voor alle activiteiten. Aangrenzend aan de zaal twee kleinere ruimtes die dienst kunnen doen als slaapruimte. Beide ruimtes zijn voorzien van gordijnen. Een van de lokalen heeft twee bankstellen, tapijt, sfeerverlichting en een radio.

Keuken

De keuken grenst aan de zaal. De keuken is voorzien van een mini-oventje, 4 gaspitten, twee gootstenen en uiteraard een koelkast met vriezer.

Lokalen

Het clubhuis beschikt over 2 lokalen, waarvan 1 ingericht met banken. Beide lokalen zijn goed als slaapzaal te gebruiken.

Prijs

Avond: € 85,-

Overnachting: € 4,80 per persoon per nacht, met een minimum van € 105,- voor de eerste nacht en € 80,- voor de overige nachten.

Borg: € 75

Agenda

Kijk eerst even of het clubhuis al bezet is

(Het clubhuis moet op zaterdag tussen 9:30 en 17:30 leeg zijn, spullen kunnen in overleg in het clubhuis blijven liggen)